Karta weryfikacji szczegółowej dla projektu Festiwal kulinarny na Leszczynkach - degustacja potraw kuchni międzynarodowej (2025/LES/0004)

Imię: Markos
Nazwisko: Pagudis
E-mail: m.pagudis@arg.gdynia.pl
Afiliacja w strukturze urzędu: Agencja Rozwoju Gdyni sp. z o. o.
Lp. Kryteria kontrolne Tak Nie Trudno powiedzieć Nie dotyczy
1. ---
2. ---
3. ---
4. ---
5. ---
6.
7. ---
8. ---
9. ---
10. ---
11. ---
12. ---
13. ---
14. ---
15. ---
16. ---
17.
18. ---
19. ---
20. ---
21. ---
22.
23.

---
27.05.2025 r. Aktualizacja kosztorysu projektu. W projekcie należy uwzględnić koszty: sprzątania w wysokości 1500 zł, ochrony (2osoby) 1000 zł oraz agregatu prądotwórczego i paliwa 2000 zł. 02.06.2025 r. Autor naniósł zmiany w projekcie, zgodnie z wytycznymi.
Data publikacji: 2025-06-02 12:14